Vi ste ovdje: home > Trogir > IZLETI > Adventure > Ronjenje

Ronjenje

Ronjenje
+ dodaj na listu
  • Ronjenje
  • 08:30, 13:00
  • 3 - 5 h
  • Pon   Uto   Sri   Čet   Pet   Sub   Ned
  • 0,00
  • Pošalji upit

LOKACIJE

Olupina Ribolovac, otok Šolta - stari ribarski brod , potopljen na otoku Šolti jedna od najatraktivnijih lokacija, stara olupina puna raznih riba koje se isprepliću plivajući kroz jarbole. Olupina je potopljena na Sjevernoj strani otoka Šolte,leži na dubini od 20 metara i pogodna je za sve kategorije ronioca. Jednom kada ugledate siluetu ovog starog ribarskog broda , te njegovu ljepotu na dnu uvijek će te se vračati na ovo mjesto zarona.
Špilja Zmajevo oko, otok Brač - zaronite u mračnu špilju Zmajevo oko na otoku Braču i ako imate sreće da ugledate jato ogromnih gofova, koji su često skriveni tamo. Otvor špilje je na 3 metra dubine i špilja se proteže do čak 37 metara dubine. Ova ronilačka lokacija je samo za iskusne i napredne ronioce, zbog slabe vidljivosti, nedostatke svijetla te kategorije špiljskog ronjenja. Na dubini od 7 metara možete izroniti u špilji te disati zrak iz špilje u prirodnom sifonu.
Olupina Dube, otok Kraljevac - atraktivna olupina Dube, trgovačkog broda nedaleko od Trogira, leži na 43 metra dubine. Olupina je potopljena u turističke svrhe ali je nenadano kliznula na čak 43 metra dubine. Ovaj uron se obavlja isključivo sa ronilačkog broda i kategoriziran je kao uron za iskusne / napredne ronioce. Olupina je nastanjena mnogobrojnim jatima male ribe, te jednim velikim ugorom, te je atraktivna za istraživanje.
Crvene stine, Čiovo - uron na lokaciji Crvene stine na Čiovu je okarakteriziran kao uron za sve kategorije. Lokacija je na južnoj strani otoka Čiovo i sastoji se od bogatog morskog svijeta, punog gorgonija, jastoga i mnogobrojnih vrsta ribe. Veliki podvodni zid pun bogatog morskog života proteže se od dubine od 5 metara pa do 35 metara.
Uron se obavlja isključivo sa ronilačkog broda zbog neprohodnosti kopnenog puta. Ronioci početnici trebaju ograničiti dubinu svog urona na 20 metara.
Olupina Ribolovac, otok Šolta - stari ribarski brod , potopljen na otoku Šolti jedna od najatraktivnijih lokacija, stara olupina puna raznih riba koje se isprepliću plivajući kroz jarbole. Olupina je potopljena na Sjevernoj strani otoka Šolte, leži na dubini od 20 metara i pogodna je za sve kategorije ronioca. Jednom kada ugledate siluetu ovog starog ribarskog broda , te njegovu ljepotu na dnu uvijek će te se vračati na ovo mjesto zarona.

OPIS

Mi znamo da su sigurnost i ozbiljan pristup najvažniji za opušteno ronjenje i iz tog razloga smo uzeli posebnu skrb za ovo pitanje. Iznad svega, naši su prioriteti kvaliteta izbora i obrazovanje vodiča i kvaliteta pripreme prije zarona. Dođite i doživite s nama ovaj put u netaknutu prirodu dubine, doživite mnoge povijesne trenutke mnogih olupina a ako vas više privlači ronjenje po zidovima ili u tunelima, noćno ronjenje ili u spiljama, vi ste ponovno na pravom mjestu zato što imamo nekoliko takvih destinacija u našoj ponudi.  Odvesti ćemo vas do najboljih ronilačkih lokacija na različitim otocima : Čiovo, Šolta, Brač, Hvar, Vis, Drvenik.

ITINERER

10.00  kupljenje i polazak iz Trogira
11.00 - 13.00 ronjenje
14.00 povratak u Trogir

DANI POLAZAKA

Svaki dan

KORISNE INFORMACIJE

Za Discovery Diving morate napunit 10 godina starosti. Sa sobom ponesite kupaći kostim te ručnik.

O nama

Turistička agencija Portal nalazi se u centru povijesnog grada Trogira, na njegovoj uvijek vedroj i prepunoj rivi. ...

O nama

Osim ponude na našoj web stranici gostima smo u mogućnosti ponuditi i ostale zanimljive turističke usluge...

Poslovni kutak

Ukoliko želite Vaš apartmanski objekt prezentirati u ponudi privatnog smještaja naše agencije, molimo Vas da...

povijest

Tragurion, danas Trogir, kao naselje utemeljili su grčki kolonisti, trgovci matične Isse (Visa) tijekom III. st. pr....

Vrijedno vidjeti

Trogir je prepun stvari koje treba vidjeti, ovdje ćemo navesti one koje mi mislimo da ne smijete propustiti....

O Hrvatskoj

Hrvatska je doista jedinstvena, ne samo zbog svog kristalno čistog i plavog mora, nego i zbog tisućgodišnjeg niza...

Vrijedno vidjeti

U Hrvatskoj, gdje se Sredozemno more, planina i Panonske ravnice stapaju u jedinstven sklad prirodnih ljepota, u roku od samo...

Korisne informacije

Ovdje ćete naći popis stvari koje je korisno znati kod dolaska u Hrvatsku...

Događanja u Trogiru

Le strade di Trogir sono vivi con molti eventi culturali per tutta l'estate. Tutti i visitatori di Trogir si trovano qualcosa per...

Vremenska prognoza

Mapa

Na interaktivnoj mapi Trogira i okolice imate priliku vidjeti najzanimljivije stvari koje smo izdvojili za Vas...

Uvjeti i odredbe

Na ovom linku možete pronaći sva prava i obveze, kako gosta tako i agencije....

Česta pitanja

Za Vas smo napravili popis odgovara na pitanja koja će Vas najviše zanimati....

Kako rezervirati

U ovom djelu imate priliku pročitati kako izvršiti rezervaciju, o načinima plačanja i o općim uvjetima...