Nahajate se : home > Trogir > STORITVE NAJEMA

Najem avta

Izlistaj ponudbo +
Najem avta

Turistična agencija Portal Vam skupaj s svojimi partnerji nudi bogato izbiro varnih in udobnih vozil, ki so Vam v vsakem trenutku na razpolago.

Vozilo lahko skupaj z želeno dodatno opremo (GPS, otroški sedež ...) ter koristnimi informacijami (avtokarte in zemljevidi) prevzamete na letališču ali pa Vam ga dostavimo na Vaš naslov bivanja na Trogirski rivieri.

Najem čolna

Izlistaj ponudbo +
Najem čolna

Za popolno doživetje Trogirske riviere Vam priporočamo najem čolna.

Uživajte na slikovitih otočkih Fumiji, Kraljevacu ali Krknjaši. A tudi najlepši hrvaški otoki niso predaleč od Trogirja. Zaplujte v prekrasno luko na otoku Hvaru, uživajte v nedotaknjeni naravi  Paklenih otokov ali obiščite naravni fenomen, plažo Zlatni Rat na otoku Braču.

Najem scootera

Izlistaj ponudbo +
Najem scootera

Scooterji so omiljeno prevozno sredstvo v mediteranskih državah, torej tudi v Dalmaciji.

Idealni so za raziskovanje tako notranjosti otoka Čiovo, kakor tudi obalnih mest v okolici Trogirja. V naši ponudbi imamo scooterje različnih tipov in jakosti, kot dodatno opremo vedno dobite tudi zaščitno čelado.

Najem kolesa

Izlistaj ponudbo +
Najem kolesa

S kolesom lahko uživate v neposrednem stiku z naravo ali obiščete z avtomobilom težko dostopna mesta. Lepe poti za kolesarjenje so na otoku Čiovu proti Slatinam in Okrug Gornjem, ter od Trogirja proti  Seget Vranjici.

V naši ponudbi se nahajajo kolesa znamke Trek, ki so  vrhunske kvalitete in v različnih velikostih.

Rent a e-bike

Izlistaj ponudbo +

O nas

Turistična agencija Portal se nahaja v centru zgodovinskega mesta Trogirja, na njegovi vedno vedri in polni rivi. Naša...

O nas

Poleg široke ponudbe namestite, enodnevnih izletov, storitev najema vozil vam v agenciji nudimo še številne dodatne...

Vremenska napoved

Mapa

...