Kontaktirajte nas My status +385 21 885 016

Nahajate se : home > Portal > O nas

 

O TURISTIČNI AGENCIJI PORTAL

Turistična agencija Portal se nahaja v centru zgodovinskega mesta Trogirja, na njegovi vedno vedri in polni rivi. Naša dejavnost je usmerjena na širok asortima kvalitetnih in profesionalnih turističnih storitev na področju trogirske rivjere ter promocijo Trogirja in celotne Hrvaške v svetu. Smo pijonirji profesionalnih turističnih storitev, ki v svoji ponudbi združuje privatne namestitve, več oblik aktivnih počitnic, izletov in storitev najema. Svojo dejavnost konstantno razvijamo in v ponudbo tradicionalnih in autohtonih doživetji ukomponiramo svetovne trende.


Zelo smo ponosni na svojo bogato ponudbo kvalitetnih in preverjenih privatnih namestitev. Vsak apartma, vila, hotel ali soba je pozorno izbran in zadovoljuje naše visoke kriterije. Nahajajo se na atraktivnih lokacijah Trogirske riviere, u samem centru Trogira, ob morju v Seget Vranjici, Seget Donjem ali na otoku Čiovu v Slatinama, Okrug Gornjem, Okrug Donjem, Mastrinki, Arbaniji...Vedno Vas bodo sprejeli prijazni in gostoljubni ljudje,  pripravljeni ugoditi in vam pomagati.
Usmerjeni smo v kreiranje inovativnih in kvalitetnih izletov, avanturističnih izkušenj, ter privatnih tur. Izbor atraktivnih in zanimivih lokacij ter osebni pristop k našim gostom je recept za originalen in neponovljiv izlet.
Naš okoliš je kot mozaik ugodne lokacije, bogate kulturne dediščine, nedotaknjene narave, gostoljubnih ljudi, okusa in vonja tradicije ter bogate turistične ponudbe. Ko se vse to združi z znanjem, strokovnostjo, iskušnjami ter neizmerno željo da z našimi gosti delimo nepozabne trenutke se uresničujejo naši cilji.

Z vso strastjo in voljo želimo, da je vsak dan Vašeih počitnic poseben in neponovljiv.
 

 

O nas

Turistična agencija Portal se nahaja v centru zgodovinskega mesta Trogirja, na njegovi vedno vedri in polni rivi. Naša...

Naša ponudba

Poleg široke ponudbe namestite, enodnevnih izletov, storitev najema vozil vam v agenciji nudimo še številne dodatne...

Vremenska napoved

Mapa

...