Nahajate se : home > Trogir > NAMESTITEV

Apartmaji

Izlistaj ponudbo +
Apartmaji

Številni objekti v starem mestnem jedru Trogirja ali ob samem morju na obali otoka Čiovo, s svojo izbiro apartmajev nudijo možnost udobnega oddiha in nepozabnih doživetij.

Gostoljubni domačini, ohranjene zgodovinske znamenitosti, naravne lepote in edinstvenost Trogirske riviere so razlogi, ki privlačijo številne obiskovalce.
 

Vile

Izlistaj ponudbo +
Vile

Doživite luksuz in udobje v prekrasnih vilah avtentičnega ambienta Trogirske riviere. Edinstvena arhitektura ter zanimive in atraktivne lokacije bodo v vaš oddih prinesli aristokratski stil uživanja.

Prepustite se šarmu čarobnega mesta Trogirja in uživajte na neponovljivih  plažah otoka Čiovo.

Hoteli

Izlistaj ponudbo +
Hoteli

Majhni družinski hoteli v samem mestnem jedru Trogirja ali pa ekskluzivni, moderni hoteli na otoku Čiovu in okolici bodo v  Vas obudili ugodje bivanja v palačah zgodovinskega mesta v neposredni bližini prekrasnih plaž.

Naša izbrana ponudba namestitev, bogata izbira izletov ter dodatnih uslug, so garancija za Vaš nepozabni oddih na Trogirski rivieri.

Sobe

Izlistaj ponudbo +
Sobe

Sobe dopolnjujejo bogato ponudbo namestitev na Trogirski rivieri.

Na različnih lokacijah, različno opremljene, vendar vse skrbno izbrane in preverjene bodo zadovoljile vsakega obiskovalca.

O nas

Turistična agencija Portal se nahaja v centru zgodovinskega mesta Trogirja, na njegovi vedno vedri in polni rivi. Naša...

O nas

Poleg široke ponudbe namestite, enodnevnih izletov, storitev najema vozil vam v agenciji nudimo še številne dodatne...

Vremenska napoved

Mapa

...